Over

Hoi! Ik ben Natasja en hier vind je inspirerende artikelen over ontspanning, creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en al die andere dingen die het leven nét dat beetje extra geven.

Al mijn hele leven houd ik van creatief bezig zijn. Dingen creëren, uren verdwijnen en helemaal opgaan in schrijven, schilderwerk of houtzagen in de schuur van mijn vader. Na een paar uur weer terug op aarde komen en me realiseren dat ik het koud had en stijve spieren kreeg. Doordat ik zo gefocust bezig was, merkte ik dat tijdens het creatieve proces helemaal niet. De zogeheten hyperfocus. Heerlijke momenten waren dat.
Op school was handvaardigheid mijn favoriete vak en het was ook geen verrassing dat ik graag naar de kunstacademie wou. Om allerlei redenen heb ik die stap toen niet gezet en uiteindelijk ben ik Communicatie gaan studeren. Mijn andere passie, schrijven, kon ik hier voor een deel verder ontwikkelen. Daarnaast fotografeerde ik veel. Door mijn scherpe oog voor detail en mooie kleine geluksmomenten haal ik uit fotografie nog altijd veel voldoening.

Na een burnout en een periode van zelfontplooiing en bezinning ontdekte ik dat ik opnieuw meer met mijn behoefte aan creëren wil doen. Mijn hoofd uitzetten (NIET denken, maar DOEN!!) mooie dingen maken, teksten schrijven die iets doen met de lezer, ze een lach op hun gezicht geven of ze nieuwe inzichten geven. Het maakt me gelukkig, het is wie ik diep van binnen ben. Mijn energie gaat ervan stromen en dat gevoel is goud waard.

Inspiratie doe ik overal op. Thuis, onderweg, op internet, via mijn dochtertjes. Uit films, uit de natuur, op mijn werk. Uit gesprekken met vreemden of juist mensen die heel dichtbij staan. Het is simpelweg openstaan voor mooie dingen. Het gaat vanzelf.

Mijn missie is mensen een klein beetje inspiratie en geluk geven en hopelijk lukt dat met deze site.